Moravia Beers Hellas

Μπύρα και λουκάνικα

By in Tips & Tricks, Νέα 0

Μπύρα και λουκάνικα

Μα φυσικά η πρώτη σκέψη όταν σκέφτεσαι πώς να συνοδεύσεις την μπύρα σου είναι ένα νόστιμο λουκάνικο. Άλλα ποιο λουκάνικο συνοδεύετε με την μπύρα σου;
Μην αγχώνεσαι και συνέχισε να διαβάζεις. 

Kolsch : Καλύτερα σε συνδυασμό με ένα ήπιο λουκάνικο,  τα οποία συγκαταλέγονται σε αυτά με ήπια καρυκεύματα, ελαφρώς καπνιστά, ημι-αλλαντικά.

Weissbier : Καλύτερα με Weisswurst, ένα φρέσκο λουκάνικο γερμανικής προέλευσης. Το όνομά του σημαίνει «λευκό λουκάνικο» και είναι φτιαγμένο από χοιρινό κρέας, ελαφρώς πικάντικο και πωλείται σε γενναίες δόσεις.

Stout : Συνδιάζεται τέλεια με ένα πικάντικο Andouille, ένα ισχυρό σε γεύση λουκάνικο συνήθως καρυκευμένο με ρίγανη και θυμάρι. Οι Porter είναι επίσης κατάλληλες για Andouille ή ένα πικάντικο ιταλικό λουκάνικο.

Real Αles : Ζευγαρώνουν όμορφα με μορταδέλα, σαλάμι και ελαφρώς καπνιστό, κομμένο σε φέτες λουκάνικο.

Cream Ales : Τα Bratwurst και τα All-American Frankfurter είναι ιδανικά.

Oktoberfest : Ταιριάζουν καλά με ήπια λουκάνικα και το λεγόμενο ‘’δαχτυλίδι της Μπολόνια’’.

Pilsners : Συνοδέψτε τα με ψητά, ήπια λουκάνικα.

Vienna : Είναι ταιριαστή με ήπια πολωνικά λουκάνικα, καπνιστά από χοντροκομμένο άπαχο χοιρινό κρέας αλλά και βόειο, και ένα τόνο από ήπια καρυκεύματα.

Bock : Είναι κατάλληλη για Bockwurst, ένα φρέσκο ή μαγειρεμένο λουκάνικο από κρέας (συνήθως περισσότερο κρέας από χοιρινό) και αναμειγνύεται με το γάλα, το σχοινόπρασο, τα αυγά και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Post navigation